Den spanske kærlighedsaffære

denspanskekaerlighedsaffaere

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Den spanske kærlighedsaffære af Elena Armas.

Fra bogens bagsidetekst:

Den spanske kærlighedsaffære er en sydende varm fortælling om at være tro mod sig selv, og samtidig turde give slip og måske på den måde finde kærligheden, hvor man allermindst venter det.

Catalina Martín har et problem. Faktisk et temmelig stort problem. Om en måned skal hun være brudepige til sin søsters bryllup hjemme i Spanien.

Og hun er muligvis kommet til at meddele sin familie – sin store, larmende, geskæftige, kærlige, nysgerrige familie – at hun tager sin kæreste fra New York med som date.

Men problemet er, at Catalina ikke har en kæreste. Hun er faktisk ikke engang i nærheden af at have en. Det nærmeste hun kommer det, er Aaron Blackford, hendes høje og flotte, men uudholdeligt nedladende kollega.

Som irriterende nok på generøs og uforklarlig vis tilbyder at træde til.

Jeg har været virkelig godt underholdt under læsningen af Den spanske kærlighedsaffære. Bogen er skrevet i et flydende og sprudlende sprog og er fuld af humor. Det er en romance, når de er allerbedst – den er underholdende, sjov og hot. Bogens karakterer er farverige og charmerende. En rigtig sommerroman fuld af intriger, kærlighed og sex. En bog man godt kan blive lidt rød i kinderne af at fordybe sig i.

Læs mere om Den spanske kærlighedsaffære hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *