Olivias hemmelighed

oliviashemmelighed

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Olivias hemmelighed af Muna Shehadi. Bogen er den sidste i Tre døtre-trilogien.

Olivia er den ældste i en søskendeflok, der består af tre piger. De er døtre af en blændende smuk og berømt – nu afdød filmstjerne. Desværre var moderen ikke bare smuk og feteret , hun var også psykisk ustabil.

Olivias karriere går ikke særlig godt. Det går heller ikke særlig godt med at få opfyldt drømmen om at blive mor. Da det så yderligere viser sig, at hendes mand, Derek har haft en virkelig ondskabsfuld hemmelighed gennem hele deres ægteskab, bryder Olivas verden sammen. Hun vil langt væk fra Derek og søger tilflugt ved kysten i Maine. Det er et sted, der rummer mange glade barndomsminder for hende.

I Maine møder Olivia Duncan. Hans tilværelse er også blevet rystet i sin grundvold. De to bliver tiltrukket af hinanden, men før Olivia kan kaste sig helhjertet ud i en ny fremtid, bliver hun nødt til at se fortiden i øjnene og forlige sig med den.

Olivias hemmelighed er præcis som de første to bind i trilogien fuld af drama og intriger toppet med masser af romantik. I denne afsluttende fortælling  afsløres de sidste hemmeligheder om de tre søstres mødrene ophav. Bogen binder sløjfe på de løse ender i historien om de tre søstre med den meget usædvanlige familiebaggrund.

Jeg har tidligere anmeldt trilogiens to første bind, Rosalinds løgn og Eves Sandhed.

Læs mere om Olivias hemmelighed hos Forlaget Zara.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *