På tur med den lille røde bil – og den lille mariehøne

Forlaget Globe har udgivet to herlige interaktive børnebøger, På tur med den lille røde bil og På tur med den lille mariehøne.

Til bøgerne hører henholdsvis en lille rød bil og en lille mariehøne,  der kan trækkes op. På bøgernes tykke sider er der baner, som mariehønen og bilen kan køre på.

Undervejs i bøgerne er der rig mulighed for en god snak om, hvad bilen og mariehønen kommer forbi på deres vej, og de dejlige farverige illustrationer  byder på masser af inspiration til at digte videre på historierne.  Teksten i bøgerne lægger op til, at man får trænet sin iagttagelsesevne, idet der spørges, om man kan få øje på feks. en snegl eller en gul gravko.

Lærerige billedbøger og legetøj i rigtig fin kombination.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

    1. Madame : Bøgerne er rigtig fine, og jeg tror, det vil tiltale mange aktive børn, at de samtidig med, at de får læst historie, også kan køre med bilen/mariehønen 🙂

  1. Det ser ud som to rigtig fine og sjove bøger til de helt små. Det er skønt, når man kan fange deres opmærksomhed og få en snak om tingene.

    1. Nonna : Jeg tror, bøgerne vil være gode også til de børn, der ikke har ro på sig til at sidde stille så længe ad gangen og bare få læst op 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *