En sommer på Malta

ensommerpaamaltaBog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst En sommer på Malta af Sue Moorcroft.

Rosa er for nylig kommet ud af et forhold til en fyr, der ikke var til at stole på. Hendes mor, Dory er på Malta for at skrive en kogebog. Hun mener, at hendes datter trænger til luftforandring for at slikke sine sår og komme sig over det forliste forhold. Så hun beder Rosa om at at komme til Malta og hjælpe hende med arbejdet med kogebogen. Rosa tager orlov fra sit job hjemme i England og tager til Malta for at arbejde som sin mors assistent.

På Malta møder Rosa den sympatiske og flotte Zach. Han har et job, som han ikke bryder sig om, men det giver smør på brødet. Ved siden af arbejder han som frivillig på et værested for unge, og skriver også på en roman.

Zack har ligesom Rosa brug for en tænkepause.

En sommer på Malta er en rigtig dejlig og romantisk roman fuld af sommerstemning. Tonen er let og uhøjtidelig og karaktererne troværdige. Som en ekstra bonus får man ting at vide om Malta, som man måske ikke vidste i forvejen. Jeg er i hvert fald blevet en lille smule klogere på ø-staten under læsningen.

Læs mere om En sommer på Malta hos Forlaget Zara.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *