Døden mellem linjerne

doedenmellemlinjerne

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Døden mellem Linjerne af Elly Griffiths.

Forlaget skriver:

Clare Cassidy er vant til mord. I hvert fald i teorien. Hun underviser i litteratur og interesserer sig især for den gotiske roman og forfatteren R.M. Hollands skrækhistorier. En dag bliver en af Clares kollegaer fundet død, og ved siden af ofret finder politiet en lap papir med en sætning fra en af R.M. Hollands bøger. Clare frygter, at morderen kan være en, hun kender, og hun begynder at betro sig til sin dagbog. Men en dag opdager hun en mystisk besked i bogen, skrevet i en fremmed håndskrift: ”Hej Clare. Du kender mig ikke.” Pludselig minder begivenhederne i Clares eget liv mistænkeligt meget om plottet i en af hendes yndlingshistorier, og opdagelsen gør hende rædselsslagen. Kan hun mon nå at skrive slutningen om i tide?

En spændingsfyldt krimi af forfatteren til de populære bøger om Ruth Galloway. Denne roman er første selvstændige bind i serien om kriminaloverbetjent Harbinder Kaur.

Lad mig slå fast med det samme, at jeg er stor fan af Elly Griffiths. Forfatteren har en evne til at bygge et helt særligt univers op omkring sine karakterer. Det gør hun i allerhøjeste grad i den skønne krimiserien om Ruth Galloway, og hun gør det også her  i Døden mellem linjerne. Karaktererne er markante og troværdige, og der er en god humor midt i alt det dystre. Måske er jeg bare blevet lidt mæt af krimier, der har et vist præg af noget overnaturligt. I hvert fald har jeg haft svært ved for alvor at  blive fanget af denne her roman. Det er en velskrevet krimi, og jeg havde ikke regnet den ud på forhånd, men det okkulte er jeg ved at køre en lille smule træt i.

Læs mere om Døden mellem Linjerne hos Gads Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *