Sur realisme

surrealisme

Under oprydning fandt jeg for nylig en gammel invitation i en skuffe. Det er den på billedet.

Min svigerfar var, som jeg før har fortalt, dygtig til at tegne. Faktisk levede han af det i en periode af sit liv. Det var altid noget særligt at modtage en invitation eller et julekort fra ham og se, hvad han nu havde fundet på at tegne.

Tegningen på billedet er fra invitationen til hans 60 års fødselsdag. Den har ligget i skuffen i godt og vel 33 år. Jeg synes stadig, at tegningen er rigtig god – og måske forstår jeg den endnu bedre nu, hvor jeg selv for længst har passeret de 60.

Nu hænger tegningen på opslagstavlen i køkkenet og minder mig om min svigerfar  – og om hvor hurtigt årene går.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

 1. Den er fin! Sjov og – når man selv har nået den alder – samtidig en smule vemodig.
  Det må være skønt at kunne tegne. – At kunne udtrykke sig præcist helt uden ord.
  God weekend!
  Kh Nana

  1. Ja, det må være virkelig dejligt at kunne udtrykke sig kunstnerisk – den evne har jeg desværre ikke, men værdsætter den meget hos andre.
   Også en rigtig god weekend til dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *