Savner dig

Jeg har lige læst Savner dig af Harlan Coben.

Bogen handler om kriminalbetjent Kat Donovan, der er single. Hendes veninde opretter en profil for hende på et datingsite, og Kat surfer lidt rundt. Hun finder til sin store overraskelse en profil med et billede af en mand, hun kender rigtig godt. Det er hendes tidligere forlovede, Jeff, som forlod hende, og som hun ikke har set i mange år.

Kat forsøger at kontakte Jeff, men det går hurtigt op for hende, at noget er rivende galt.

Mere vil jeg ikke fortælle, men jeg vil anbefale alle, der holder af en virkelig god krimi med et udspekuleret og uhyggeligt plot, at læse bogen. Den er sindsoprivende spændende, og nærmest umulig at lægge fra sig.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

  1. Uh, flere nye spændende bøger! Jeg er jo kun lige blevet færdig med You should have known og mangler stadig Gone Girl (som jeg iøvrigt synes er lidt træg i begyndelsen) og alle de andre bøger i stakken, før jeg kan (læs: bør, men nok ikke holder) kaste mig over flere nye bøger. Hvad skal det ikke ende med? 🙂

    1. Fruen : Synes du, at Gone Girl starter trægt? Bare rolig, den opfattelse vil ændre sig 🙂 Jeg har også konstant en lang liste over bøger, jeg gerne vil læse, selvom jeg har ædt mig godt ind på den efter at have haft abonnement på Mofibo i tre måneder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *