Den fabelagtige familien Frank

denfabelagtigefamilienfrank

Jeg har læst Den fabelagtige familien Frank af Michael Frank.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar fra Lindhardt og Ringhof.

Michael Frank vokser op i en usædvanlig familie, der styres med hård hånd af hans faster. Faster Hankie, der er barnløs, kaster sin kærlighed på Michael og forkæler ham med gaver, oplevelser og opmærksomhed. Men det er ikke gratis – faster Hankie forventer skam noget til gengæld.

Den meget manipulerende faster holder ikke bare Michael – men hele familien – i et jerngreb. Ingen slipper godt fra at sætte sig op imod hende.

Det var ikke sådan, at bogens sider ligefrem vendte sig selv i begyndelsen. Lange passager med detaljerede beskrivelser af de forskellige hjems indretning med kunst og nips virkede lidt støvede, men de havde et formål. Inden længe var jeg fanget af historien om denne familie, der i årtier underkaster sig en yderst dominerende, manipulerende og viljefast kvinde og hendes luner.

Læs mere om Den fabelagtige familien Frank på Lindhardt og Ringhofs hjemmeside.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *