Led ikke efter mig

ledikkeeftermig

Jeg har læst Led ikke efter mig af Harlan Coben.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar.

Simon har et godt liv. Et lykkeligt ægteskab, et godt og succesfuldt arbejdsliv og dejlige børn. Det hele kører på skinner. Men der er alligevel lidt malurt i bægeret.

Til Simons store bekymring er hans ældste datter stukket af hjemmefra og vil ikke have kontakt med familien. Simon har svært ved at acceptere situationen. Selv om hans datter har frabedt sig, at familien leder efter hende, kan Simon ikke lade være. Han forsøger at finde hende, og bliver trukket ind i en farlig verden, hvor både hans eget og hans kones liv bliver sat på spil.

Harlan Coben har skrevet mange gode thrillere, men denne gang overgår han sig selv og sætter nye standarder. Led ikke efter mig er utrolig godt skruet sammen. Tempoet og spændingsniveauet er virkelig højt, og man overraskes den ene gang efter den anden. Historien tager igen og igen en ny og uventet drejning.

Jeg har haft rigtig svært ved at lægge denne her bog fra mig – jeg havde egentlig bare lyst til at få fred og ro til at læse den i ét hug.

Jeg har tidligere omtalt Savner dig, Seks år, Den fremmede, Bliv hos mig,  Holdt for nar,  Hjem og Giv ikke slip af samme forfatter.

Læs mere om Led ikke efter mig på Gads Forlags hjemmeside.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *