De stærke kvinder fra Matador

destaerkekvinderframatador

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst De stærke kvinder fra Matador af Christian Monggaard og Jacob Wendt Jensen.

Fra bogens bagsidetekst:

Matador er verdens bedste tv-serie. Det er vi mange danskere, som ikke er et sekund i tvivl om. I denne bog mødes fire af seriens store stjerner – Ghita Nørby, Malene Schwartz, Kirsten Olesen og Sonja Oppenhagen – i en række spændende, morsomme og åbenhjertige samtaler.

Sammen fortæller de om deres liv med Matador, om arbejdet med de stærke karakterer, Ingeborg Skjern, Maude Varnæs, Agnes Jensen og Vicki Arnesen, og om hvordan indspilningerne af serien forløb. De beskriver samarbejdet med de to skabere, Lise Nørgaard og Erik Balling, og arbejdet med at finde ind til kernen af deres figurer.

Bogen er et unikt møde mellem de fire store skuespillerinder og giver et sjældent indblik i arbejdet bag kulisserne på den legendariske serie. Ikke mindst beretter de fire om, hvad Matador har betydet for dem hver især og deres øvrige og yderst flotte karrierer på scene, film og tv.

Det har været ret hyggeligt at læse De stærke kvinder fra Matador. Som så mange andre, holder jeg af serien og har set den flere gange. Helt nok får man vel aldrig af Matador, så at læse lidt mere om de fire dygtige skuespillerinder og deres roller i serien har været fint. De fortæller mange små anekdoter.

Der er mange billeder i bogen, og den er hurtigt læst.

Læs mere om De stærke kvinder fra Matador hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *