En ny begyndelse

ennybegyndelseBog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst En ny begyndelse af Sue Moorcroft.

Fra bogens bagsidetekst:

Juletiden vækker altid den lille landsby Middledip til live, og Georgine elsker julen. Men siden hendes ekskæreste forlod hende – og ikke nok med det, men også overlod hende en altoverskyggende gæld – har Georgine kæmpet for at få enderne til at mødes.

For at holde tankerne  væk fra bekymringerne kaster hun sig ud i at arrangere juleforestillingen på den lokale musikskole. Og da den flotte Joe Blackthorn bliver hendes assistent, er Georgine taknemmelig for hjælpen. Men der er noget ved Joe, som hun ikke helt kan  sætte fingeren på …

En ny begyndelse er en rigtig sød, charmerende og underholdende fortælling. Tonen er let og uhøjtidelig, og bogen er oplagt til afslappet læsning, når du trænger til en pause i juleforberedelserne. Bogens handling foregår i tiden op mod jul, så den er perfekt at læse netop nu.

Jeg har tidligere anmeldt En sommer på Malta af Sue Moorcroft her på bloggen.

Læs mere om En ny begyndelse hos Forlaget Zara.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *