Læst i december

laestidecember

Det er ikke blevet til så meget med at læse i løbet af december, men fire bøger har jeg da fået læst og anmeldt.

Jeg har modtaget bøgerne som anmeldereksemplarer.

Vor nordlige vej af Klaus Møller er en selvstændig fortsættelse af Vores vej, som jeg tidligere har omtalt her på bloggen.

Efter at have boet nogle år i en mindre by på Sjælland flytter Irene og Svend sammen med deres niårige søn til Nordgrønland. Deres næsten voksne datter bliver boende  i Danmark.

Min kæreste elskling af Gabriel Tallent handler om Turtle, Kibble, Julia. Tre navne. En enestående pige på fjorten år. Hun bor alene med sin far. De bor ret isoleret i et temmelig faldefærdigt hus. Turtle færdes hjemmevant i naturen. Der føler hun sig bedst tilpas. Hun forstår sig bedre på planter og dyr end på mennesker.

Vilde dyr af Gin Phillips er en spændingsroman.

Joan er på legepladsen i en zoologisk have sammen med sin fireårige søn. Det er et sted, de kommer rigtig tit. Denne gang er tiden løbet lidt fra dem, og de må skynde sig for at nå ud af parken, før den lukker. Men da de nærmer sig udgangen, ser Joan noget skræmmende, der får hende til lynhurtigt at tage sin søn op i favnen og løbe tilbage – længere ind i haven.

De næste timer bliver et forfærdeligt mareridt, hvor Joan gør alt for, at hendes lille dreng ikke skal blive bange eller komme noget til. Hun prøver, så godt hun kan, at give drengen en følelse af, at alt er nogenlunde normalt.

21 nye helbredende dage med antiinflammatorisk kost af Jerk W. Langer og Louise Bruun er en opfølger til 21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost, som jeg tidligere har omtalt her på bloggen.

Den nye bog fortæller interessant nyt om forskningen i antiinflammatorisk kost. Der er nye, indbydende opskrifter på lækre antiinflammatoriske måltider til 21 dage, og der er anvisninger på, hvordan man kan forberede sig, så næste dags madlavning går lettere. Desuden indeholder bogen beretninger om de gode resultater, forskellige mennesker har opnået ved at leve efter de antiinflammatoriske principper.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Jeg tror nu, at mange vil sige, at fire bøger er meget at nå på en måned. Og så forskellige, de er.
    Tak for anbefalingerne. Det er inspirerende at læse om.
    Godt nytår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *