Vilde dyr

vildedyr

Jeg har læst Vilde dyr af Gin Phillips.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar.

Joan er på legepladsen i en zoologisk have sammen med sin fireårige søn. Det er et sted, de kommer rigtig tit. Denne gang er tiden løbet lidt fra dem, og de må skynde sig for at nå ud af parken, før den lukker. Men da de nærmer sig udgangen, ser Joan noget skræmmende, der får hende til lynhurtigt at tage sin søn op i favnen og løbe tilbage – længere ind i haven.

De næste timer bliver et forfærdeligt mareridt, hvor Joan gør alt for, at hendes lille dreng ikke skal blive bange eller komme noget til. Hun prøver, så godt hun kan, at give drengen en følelse af, at alt er nogenlunde normalt.

Vilde dyr er en af den slags bøger, man læser med hjertet helt oppe i halsen. Det er en historie, der går helt tæt på og rammer lige i hjertet. Enhver, der selv er mor, vil kunne identificere sig med bogens hovedperson.

Romanen har i hvert fald gjort et stærkt indtryk på mig. Jeg har følt og genkendt Joans frygt, styrke, selvopholdelsesdrift, mod, betingelsesløse moderkærlighed og indiskutable vilje til at beskytte sit barn. Vilde dyr er en læseoplevelse helt ud over det sædvanlige.

Læs mere om Vilde dyr på Politikens Forlags hjemmeside.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *