21 nye helbredende dage med antiinflammatorisk kost

Jeg har haft den fornøjelse at gennemlæse 21 nye helbredende dage med antiinflammatorisk kost af Jerk W. Langer og Louise Bruun.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar.

Bogen er en opfølger til 21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost, som jeg tidligere har omtalt her på bloggen. Den nye bog fortæller interessant nyt om forskningen i antiinflammatorisk kost. Der er nye, indbydende opskrifter på lækre antiinflammatoriske måltider til 21 dage, og der er anvisninger på, hvordan man kan forberede sig, så næste dags madlavning går lettere. Desuden indeholder bogen beretninger om de gode resultater, forskellige mennesker har opnået ved at leve efter de antiinflammatoriske principper.

De antiinflammatoriske kostprincipper er for alle, der vil havde det bedre i hverdagen. Den antiinflammatoriske kost kan lindre skavanker og symptomer og forebygge sygdom. Mennesker, der lever med gigtsygdomme, type-2 diabetes, forhøjet blodtryk eller kolesterol, tarmbetændelse, hormonforstyrrelser og eksem, kan på kort tid opnå forbedringer, lover bogens bagsidetekst.

Bogen er fuld af inspiration til at justere kosten i retning af det mere antiinflammatoriske. Det er noget, jeg er opmærksom på i forvejen, og 21 nye helbredende dage med antiinflammatorisk kost har skubbet til min motivation til at give den en ekstra skalle i forsøget på at opnå bedre kontrol over mit atopiske eksem.

Læs mere om bogen på Politikens Forlags hjemmeside.

Du vil måske også synes om

Øm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *