Olivenlunden

olivenlunden

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Olivenlunden af Eva Glyn.

Antonia trænger til at komme lidt væk fra London. Hun har haft et forhold til sin chef. Sin gifte chef. Nu har hun gjort det forbi og sagt sit job op. Da hun opdager muligheden for at søge et job på et lille hotel på en kroatisk ø, slår hun til.

Vila Maslina er en lille nyrenoveret gård, der nu er klar til at modtage gæster. Man mangler hjælp til den daglige drift – en der kan stå for indkøb, madlavning og den slags. Antonia har ikke erfaring fra et lignende job, men hun får jobbet og kaster sig ivrigt ud i arbejdet. For første gang i lang tid ser hun lyst på fremtiden. Hun vil lægge fortiden bag sig og begynde på en frisk.

Men øen og dens beboere har også tunge hemmeligheder i bagagen. De har en fortid præget af krig og tragedie. Det gælder i høj grad Damir, der ejer Vila Maslina.

Olivenlunden er en fint fortalt historie om at gøre op med sin fortid og dens traumer og om stærke venskaber. Samtidig er det en gribende historie om, at være barn under krigen i det tidligere Jugoslavien. Endda et barn med nær familie på begge sider af konflikten.

Læs mere om Olivenlunden hos Forlaget Zara.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *