Emily in Paris

emilyinparis

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Emily in Paris af Catherine Kalengula.

Forlaget skriver:

Emily in Paris er den første bog i serien om Emily Cooper og hendes glamourøse og sjove liv i den franske hovedstad. Emily forlader sin kæreste og sit trivielle liv i Chicago til fordel for en hverdag i byernes by, Paris, og et arbejde hos det populære reklamebureau, Savoir. En arbejdsplads, der er hverken kedelig eller traditionel, men byder på alt fra selfies, kærlighed, spidse albuer og naturligvis masser af intriger. Emily har ikke nemt ved at falde til, men til gengæld falder hun hurtigt for den hotteste kok i byen, Gabriel, der viser sig at bo i samme lejlighedskompleks som hun.

Den populære Netflix-serie, Emily in Paris, toppede top 10-listerne i over 94 lande, og både sæson 3 og 4 er på vej. Emily Cooper bliver spillet af den skønne Lily Collins, der fik sit gennembrud i serien som den fashionable SoMe-ekspert, der til tider har lidt svært ved at være amerikaner i Paris.

Emily in  Paris er hurtigt læst. Den er sine steder ganske underholdende. Den er også forudsigelig, overfladisk, banal og propfuld af klicheer og stereotyper. Hvis jeg skal være flink, vil jeg kalde bogen for letfordøjelig læsning. Hvis jeg skal være ærlig, synes jeg, at den er en tynd kop te. Til bogens forsvar bør jeg tilføje, at min  negative tilgang til den kan skyldes, at jeg med min fremskredne alder nok ikke just tilhører målgruppen.

Læs mere om Emily in Paris hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *