Farmor ikke være med

Vi passede Sander fra lørdag eftermiddag til søndag formiddag. Det gik  godt.

Sander er rigtig glad for at lege med Duplo sammen med sin farfar. Jeg tror, han synes det er dejligt at have sin farfars fulde opmærksomhed, mens de leger. I hvert fald fik jeg i weekendens løb temmelig mange gange besked på, at jeg ikke måtte være med. “Farmor ikke være med,” løb beskeden, og så blev døren ind til værelset lukket.

Når der var pause i Duplo-legen kunne jeg lige se mit snit til at læse en bog sammen med Sander. Ellers måtte jeg mest holde mig til at være den, der tog sig af de lidt mere praktiske opgaver som f.eks. bleskift. Det var helt fint med mig.

 

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. De bedstefædre kan noget, som vi andre ikke kan. Det har jeg også oplevet mange gange. Det var dejligt, at I havde en god weekend. Min gik også godt. Mere om den senere.

    1. Nonna : Ja, jeg må indrømme, at jeg aldrig har været særlig god til at sidde på gulvet og helhjertet kaste mig ind i en leg med biler eller traktorer. Sådan noget er min bedre halvdel langt bedre til 🙂
      Glæder mig til at høre nærmere om din børne-weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *