Tilgiv aldrig

tilgivaldrig

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Tilgiv aldrig af Trude Teige. Bogen er sjette selvstændige bind i krimiserien om journalisten Kajsa Coren.

Justitsministeren modtager en truende sms fra en person, der underskriver sig Hævneren. Beskeden antyder, at justitsministeren har en mørk hemmelighed. En chef på Kanal 4 modtager en lignende besked.

Samtidig findes en død mand på en forfalden og ubeboet gård i Asker. Under arbejdet med at identificere den døde finder politiet en blodpøl i laden på gården. Hvem er den døde mand? Og hvem stammer blodet fra?

Kajsa Coren og hendes familie er tilbage i Asker. Kajsa arbejder på en dokumentar om MeToo. Undervejs i hendes research dukker der noget op, der trækker tråde til sagen om den døde mand og en forsvindingssag, som politiet arbejder på at opklare.

Tilgiv aldrig er en hæsblæsende historie, hvor den hårdt prøvede Kajsa endnu en gang kommer tæt på voldsomme begivenheder og også meget tæt på politiets efterforskning. En rigtig spændende krimi, hvor siderne næsten vender sig selv.

Jeg har tidligere anmeldt seriens fem første bind: Alene i mørket, I dødens  hænder,   De dødes sommer,  Den tavse kvinde og Patienten.

Læs mere om Tilgiv aldrig hos Alpha.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *