Alene i mørket

aleneimoerket

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Alene i mørket af Trude Teige. Bogen er første bind i krimiserien om tv-journalisten Kajsa Coren.

Et ældre ægtepar bliver fundet dræbt på en gård i den lille by Asker uden for Oslo. Tv-journalisten Kajsa Coren bliver sendt til gerningsstedet. Egentlig arbejder hun på en anden sag, der handler om omsorgssvigt og overgreb på børnehjemsbørn. Men hun kan ikke lade være med at spekulere over dobbeltdrabet, og efterhånden får hun en fornemmelse af, at der på en eller anden måde er en forbindelse mellem de to sager.

Kajsa forsøger at få en hektisk hverdag til at fungere. Hun har et krævende job, to børn, en travl ægtemand, og en mor der er begyndt at blive glemsom. Mens hun kæmper for at holde de mange bolde i luften,  er gerningsmanden meget tættere på, end hun forestiller sig.

Alene i mørket er en rigtig spændende og medrivende krimi. Bogen er velskrevet, og karaktererne troværdige. Handlingen er både rå og gribende, og hovedpersonen sympatisk, interessant og autentisk. Denne krimiserie kommer rigtig godt fra start, og jeg glæder mig til at læse meget mere om Kajsa Coren.

Læs mere om Alene i mørket hos Alpha Forlag.

Jeg har tidligere anmeldt Mormor dansede i regnen af Trude Teige.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *