I dødens hænder

idoedenshaender

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst I dødens hænder af Trude Teige. Bogen er andet, selvstændige bind i krimiserien om tv-journalisten Kajsa Coren.

Kajsa er gået i gang med at lave en dokumentar om sin mor, der er flyttet på plejehjem. Kajsa tilbringer mange timer på plejehjemmet, hvor hun taler med både beboere og personale. Efterhånden får hun en fornemmelse af, at der er noget på plejehjemmet, der ikke er, som det skal være. Hendes mistanke bestyrkes, da en af plejehjemmets sygeplejersker forsvinder.

Samtidig forsvinder en tiårig dreng efter at have været til fodboldtræning på fodboldbanen lige ved siden af plejehjemmet. Ingen ser en sammenhæng mellem sygeplejerskens forsvinden og den forsvundne dreng, før Kajsa involveres personligt.

Efter at have læst første bind i Kajsa Coren-serien, har jeg glædet mig meget til at læse videre i bind to. Mine forventninger er i høj grad blevet opfyldt, for andet bind er fuldt på højde med det første. Der sker ting og sager i Kajsa Corens liv – både professionelt og privat. Jeg glæder mig allerede til næste bind i serien.

Læs mere om I dødens hænder hos Alpha Forlag.

Jeg har tidligere anmeldt seriens første bind, Alene i mørket.

Hvis du har fået lyst til at læse de to første bind i serien om Kajsa Coren, så hold øje med bloggen her – der er en konkurrence på vej.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *