De dødes sommer

dedoedessommer

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst De dødes sommer af Trude Teige. Bogen er tredje, selvstændige bind i krimiserien om tv-journalisten Kajsa Coren.

Kajsa holder fri fra jobbet på Kanal 4 og er taget hjem til sin barndomsby Losvika for at arbejde på en bog, hun har planer om at skrive. Bogen skal handle om, hvad der skete med nogle af de unge kvinder fra lokalsamfundet under Anden Verdenskrig. Kajsa er i gang med sin research, da et drab ryster det lille bysamfund. En ældre mand findes død i en båd, der driver rundt i fjorden.

Den døde viser sig at være en tysker, der igennem mange år har tilbragt sommeren i Losvika. Kajsas interesse bliver vakt, og hun får mistanke om, at drabet måske har forbindelse til den bog, hun arbejder på.

Jeg kan godt lide Kajsa Coren og serien om hende, ligesom jeg også synes rigtig godt om Trude Teiges fortællestil.

Kajsas karakter er sympatisk og troværdig. I denne nye bog, har hun taget fat på et nyt kapitel i sit liv, og jeg synes, at hun samtidig viser nye sider af sig selv. En hovedperson, der udvikler sig, er altid godt. Selve krimidramaet i bogen er interessant og spændende, men jeg læser nok især denne serie, fordi jeg er interesseret i hovedpersonens historie og hele universet omkring hende.

Jeg har tidligere anmeldt de to første bind i serien, Alene i mørket og I dødens  hænder.

Læs mere om De dødes sommer hos Alpha.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *