Falske perler og brændte hjerter

falskeperlerogbraendtehjerter

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Falske perler og brændte hjerter af Ewa Klingberg. Bogen er tredje selvstændige bind i Huskvarna-serien. På samme måde som de to første bøger i serien foregår Falske perler og brændte hjerter i to spor i hver sin tid.

Fra bogens bagsidetekst:

Marika forsøger ihærdigt at skabe lidt julestemning i det sommerhus, hun har lejet. Den nyindkøbte adventsstage spreder et stemningsfuldt skær, men brunkagerne brænder på i ovnen, og hovedet er fuldt af tanker. Var det nu også rigtigt gjort at rejse væk fra datteren og at lade kærligheden bag sig? Og hvordan trives hun egentlig med det nye liv dybt inde i de smålandske skove? En dag bliver hun inviteret til middag, hvilket uventet leder hende tilbage i tiden til 1800-tallet og til en pige, som kæmper for at redde sin familie fra fattiggården.

Falske perler og brændte hjerter er en rigtig charmerende og vellykket feel good-roman. Præcis som de to første bøger i serien er denne nye bog skrevet i en let tone, den er underholdende og fuld af stemning. Bogens  to spor flettes efterhånden sammen og ender med at give mening på en rigtig fin og rørende måde. Som en ekstra lille hyggelig detalje dukker nogle af karaktererne fra de to første bøger op i periferien.

Jeg har tidligere anmeldt seriens to første bøger, Kræmmerfund og kærlighed og Sølvtøj og sød musik.

Læs mere om Falske perler og brændte hjerter hos Gads Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *