Fra en bogbloggers hverdag #13

fraenbogbloggershverdag#13

Som jeg fortalte for nogle dage siden, har jeg den seneste måneds tid udelukkende læst bøger, der er lidt til den alvorlige side. Det har været krimier, true crime, en bog om skilsmissebørns udfordringer og en meget gribende fortælling om en fattig families hårde kamp for tilværelsen. Alt sammen meningsfuldt at læse om. Men nu trænger jeg bare til at læse noget, der er lidt mere muntert. Så den næste bog, jeg kaster mig over, er en rigtig feel-good roman.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

    1. Jeg trænger til at læse noget let og hyggeligt, og sådan plejer Ewa Klingbergs bøger at være. God fornøjelse med bogen, når du får den hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *