Indre kamp

indrekamp

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Indre kamp af Cecilie Vahl.

Indre kamp er Cecilie Vahls fortælling om, hvordan hun gennemførte en militær uddannelse med en psykisk sygdom i bagagen. Hudløst ærligt fortæller hun om sin tilværelse med en bipolar lidelse som følgesvend. Hun fortæller også om familie, veninder, fester, kærlighed – alt det, der er en naturlig del af en ung kvindes liv. Hun forklarer, hvilke udfordringer sygdommen bringer hende, og hvordan hun tackler dem. Læseren får lov til at følge Cecilie under hendes militære uddannelsesforløb på Bornholm. Under uddannelsen får hun brug for al sin styrke både fysisk og psykisk. Uddannelsen er krævende i sig selv – hvordan finder man kræfter og overskud til at gennemføre den, når man samtidig er udfordret af sygdom og bivirkninger fra medicinsk behandling?

Det har været en intens oplevelse at læse Indre kamp. Cecilie Vahl skriver ligefremt og usentimentalt om sin bipolare lidelse. Der bliver ikke stukket noget under stolen. Bogen har gjort stort indtryk på mig, og jeg beundrer det mod, forfatteren udviser ved at fortælle sin historie så ærligt. Bogen er et vigtigt bidrag til kampen for at aftabuisere psykisk sygdom.

Læs mere om Indre kamp hos Skriveforlaget.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *