Eves sandhed

evessandhed

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Eves sandhed af Muna Shehadi. Bogen er andet bind i Tre døtre-trilogien.

Eve er den yngste af tre søstre.

De er døtre af en blændende smuk og berømt – nu afdød filmstjerne. Desværre var moderen ikke bare smuk og feteret, hun bar også på en skæbnesvanger hemmelighed.

Eve føler, at hun på en eller anden måde trænger til en forandring i sit liv. Hun keder sig på jobbet. Hun savner udfordringer. Hendes parforhold befinder sig også i et dødvande. Det kommer derfor som en chance sendt fra himlen, da Eve får tilbudt en interessant opgave på Washington Island langt hjemmefra.

Da Eve går i gang med opgaven på øen bliver hun hvirvlet ind i begivenheder, der får hende til at se sit eget livs hemmeligheder og vanskeligheder i et nyt lys.

Eves sandhed er ligesom trilogiens første bind fuld af drama, intriger og romantik. I denne bog lærer læseren de tre søstre og deres familie en hel del bedre at kende. Nye charmerende karakterer træder ind på scenen, og historien udfolder sig. Eves sandhed er en underholdende og charmerende fortælling, og jeg ser frem til sidste bind i trilogien om de tre søstre og deres ret så usædvanlige familiebaggrund.

Jeg har tidligere anmeldt trilogiens første bind, Rosalinds løgn.

Læs mere om Eves sandhed hos Forlaget Zara.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *