En rigtig dame

enrigtigdame

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst En rigtig dame af Heidi Kølle Andersen. Novellesamlingen byder på 15 korte fortællinger om kvinder i alle aldre. Læseren møder bl.a. pyntedukken, skrappedullen, havgassen, sludrechatollet og den unge enke. Fortællingerne tager fat på forskellige temaer som fødsler, jalousi, demens, ægteskabsproblemer, sex og mange flere.

Sproget er blomstrende, let og uhøjtideligt. Karaktererne er både troværdige og genkendelige og de korte fortællinger tankevækkende. Novellerne slynger sig elegant ind i hinanden, og der serveres overraskelser undervejs.

Jeg har haft bogen liggende længe, men har bildt mig ind, at jeg ikke er så meget til noveller. Den overbevisning har En rigtig dame gjort til skamme, for jeg har virkelig nydt at læse bogen. En rigtig dame er en fin lille bogperle, som jeg varmt vil anbefale.

Læs mere om En rigtig dame hos Alpha.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *