Læst i juni 2022

laestijuni2022

I løbet af juni har jeg læst de fem bøger på billedet:

Den nat hun forsvandt af Lisa Jewell er en meget spændende og nervepirrende roman om et helt ungt kærestepar, der forsvinder sporløst efter en bytur. To år senere er de fortsat som forsvundet fra jordens overflade. Men da en kvindelig krimiforfatter flytter til området og en dag finder noget mystisk i sin have, dukker der nye spor op i sagen.

Vingården for Vilde Drømme af Caroline Säfstrand handler om Erica, der er ramt af en stor sorg og slet ikke kan se nogen lyspunkter i livet. Helt spontant tager hun en pause fra hverdag, job og mand. Hun tager afsted fra hjemmet i Stockholm uden at vide, hvor hun skal tage hen. Hun trænger bare til at komme væk. Bogen er oplagt ferielæsning – den er fuld af stemning og giver smil på læben.

Love & Gelato – En sommer fuld af hemmeligheder af Jenna Evans Welch. Bogen er første bind i en trilogi.

Lina har mistet sin mor. Det var hendes mors sidste ønske, at Lina skulle lære sin far at kende. Hun har aldrig mødt ham før, og nu skal hun tilbringe sommeren hos ham i hans hjem i Toscana. Det er en virkelig skøn historie fuld af kærlighed og atmosfære. Perfekt ferielæsning.

Hemmelighedernes bibliotek af Janet Skeslien Charles er en uforglemmelig fortælling om venskab og sammenhold baseret på den virkelige historie om de heltemodige bibliotekarer på Det amerikanske bibliotek i Paris, som under anden verdenskrig satte sig op mod fjenden og beviste, at litteraturen har en enestående evne til at bringe os sammen i nødens stund. En rigtig dejlig roman om venskab på tværs af alder, status, tro og nationalitet – og om kærligheden til bøger.

Den danske soldat af Emilia Hansen er en både stærk og romantisk fortælling om krig og kærlighed. Bogen handler om Tim og Lilly, der kommer fra vidt forskellig baggrund. Lilly tilhører den tyske overklasse og Tim er arbejdersøn og en del af det danske mindretal i Schleswig Holstein. De mødes tilfældigt og bliver tiltrukket af hinanden. Hurtigt forelsker de sig i hinanden og begynder at mødes i smug. De drømmer om en fremtid sammen. En fremtid, der ser anderledes ud end den, der ellers ligger i kortene for dem hver især.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *