Den nat hun forsvandt

dennathunforsvandt

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Den nat hun forsvandt af Lisa Jewell.

En sommernat forsvinder 19-årige Tallulah og hendes jævnaldrende kæreste sporløst efter en bytur. Hjemme venter Tallulahs mor, Kim. Hun er babysitter for de to unges lille søn, Noah. Da Kim stadig ikke har hørt fra Tallulah næste dag, kontakter hun hendes venner, for at høre, om de ved noget. Det viser sig, at det unge par sidst er set til en fest på en stor, gammel luksusejendom uden for byen.

To år senere, er de to unge mennesker fortsat som forsvundet fra jordens overflade. Men da en kvindelig krimiforfatter flytter til området og en dag finder noget mystisk i sin have, dukker der nye spor op i sagen. Kim begynder at nære et spinkelt håb om, at Tallulah stadig lever.

Jeg har været fuldstændig opslugt under læsningen af Den nat hun forsvandt. Det er en virkelig velskrevet og superspændende roman. Lisa Jewell har en utrolig evne til at fastholde sine læsere fra første til sidste side i sine krimier. Det gør sig også gældende for Den nat hun forsvandt. Persongalleriet er både interessant, originalt og troværdigt. Historien tager fat på temaer som moderskab, parforhold, manipulation og seksualitet. Det hele udgør tilsammen en meget spændende og nervepirrende læseoplevelse. Den nat hun forsvandt er efter min mening forfatterens hidtil bedste spændingsroman og i det hele taget en meget medrivende og anbefalelsesværdig bog.

Jeg har tidligere anmeldt Den fremmede Gæst, Og så var hun væk, Huset i Chelsea og Den usynlige pige af Lisa Jewell her på bloggen.

Læs mere om Den nat hun forsvandt hos Gads Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *