Hvad jeg tænker mens du taler

hvadjegtaenkermensdutaler

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Hvad jeg tænker mens du taler af Alberte Winding.

Fra bogens bagsidetekst:

Pio er en kvinde midt i halvtredserne, som mærker alt det, der er slut. Hun er vred, ulykkelig og ensom. Hendes mor, som hun altid har haft et kuldslået forhold til, er død. Hendes søn er flyttet til Paris. Da hun mister den stemme, der er hendes levebrød, rammer hun bunden, og netop der begynder livet at blomstre.

Hvad jeg tænker mens du taler er en roman om at stå midt i livet og miste sit fodfæste, sin mor, sin egen rolle som mor, sig selv. Om den tabuiserede kvindelige vrede og om at finde sin stemme på ny.

Jeg har nydt at læse Hvad jeg tænker mens du taler. Jeg har læst bogen i små bidder, så der har været tid og ro til virkelig at nyde sproget og til at reflektere undervejs. Alberte Windings bog er fuld af tab, smerte og sorg. Men også fuld af indsigt, optimisme, kærlighed og gåpåmod. Denne fine roman om en periode fuld af store forandringer i en kvindes liv er genkendelig og poetisk og fortalt med ømhed. En rigtig fin læseoplevelse.

Læs mere om Hvad jeg tænker mens du taler hos Gutkind.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *