Love & Gelato

loveandgelato

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Love & Gelato – En sommer fuld af hemmeligheder af Jenna Evans Welch. Bogen er første bind i en trilogi.

Lina har mistet sin mor. Det var hendes mors sidste ønske, at Lina skulle lære sin far at kende. Hun har aldrig mødt ham før, og nu skal hun tilbringe sommeren hos ham i hans hjem i Toscana.

Det er svært for Lina. Hun sørger og savner sin mor forfærdeligt, og midt i sorgen skal hun bo i et andet land hos en helt fremmed. Heldigvis finder hun meget hurtigt en ven i Lorenzo, der bor i nærheden. Da Lina læser i en af sin mors gamle dagbøger, går det op for hende, at der er noget, hendes mor ikke har fortalt hende. Hun sætter sig for at finde frem til sandheden og får hjælp af sin nye ven.

Love & Gelato – En sommer fuld af hemmeligheder er en historie om venskab og kærlighed – og om nye begyndelser.

Jeg har nydt at læse Love & Gelato. Det er en virkelig skøn historie fuld af kærlighed og atmosfære. Bogen er skrevet i et let og flydende sprog og karaktererne er virkelig dejlige. Bogen byder også på skønne beskrivelser af seværdigheder og landskaber, der gør, at man bliver en lille smule forelsket, mens man læser – i Italien. Hvis man ikke var det i forvejen. Bogen er perfekt ferielæsning.

Jeg glæder mig allerede  til at læse de øvrige to bøger i trilogien.

Læs mere om Love & Gelato hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *