Huset i Chelsea

husetichelsea

Reklame – bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Huset i Chelsea af Lisa Jewell.

Libby fylder 25 og modtager på sin fødselsdag et brev, hun har set meget frem til. Hun er adopteret, og brevet forventes at løfte sløret for, hvem der er hendes biologiske forældre.

Brevet giver som ventet svar på, hvem der er Libbys biologiske ophav, men indeholder samtidig en helt uventet oplysning. Libby er nemlig arving til et gammelt hus i London-bydelen Chelsea. Et hus i millionklassen. For Libby, der er vant til at leve ret sparsommeligt, er det en nyhed, der faktisk er lidt svær at forholde sig til.

25 år tidligere blev politiet kaldt ud til et hus, hvor de fandt en veltilpas baby i en vugge. De fandt også tre døde personer, hvoraf de to var Libbys forældre. Man fandt aldrig ud af, hvad der egentlig var sket.  Hvor var  husets øvrige beboere blevet af?  Hvem tog sig af babyen, fra forældrene døde, til politiet kom flere dage senere?

Sandheden om Libbys familie er gemt i huset i Chelsea – og Libby vil finde frem til den.

Lisa Jewell er en mester i at skrive krimier, der fanger læseren fra start til slut. Hun har gjort det før, og nu gør hun det igen. Huset i Chelsea er en rigtig spændende og indviklet historie. Plottet er velkomponeret og uforudsigeligt. Hvis man tror, at man kan regne det hele ud, så kan man godt tro om igen. Persongalleriet er interessant og anderledes, men meget troværdigt og overbevisende. En fængslende, spændende og overraskende læseoplevelse.

Jeg har tidligere anmeldt Den fremmede gæst og Og så var hun væk af Lisa Jewell her på bloggen.

Læs mere om Huset i Chelsea hos Gads Forlag.

Du vil måske også synes om

Mor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *