Villa Serenas hemmelighed

villaserenashemmeighed

Reklame – bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Villa Serenas hemmelighed af Domenica de Rosa.

Emily har tilsyneladende alt, hvad en kvinde kan ønske sig. Hun bor i et dejligt nyrestaureret hus i Toscana. Hun  er gift med en succesfuld mand, og sammen har de tre skønne børn.

Men alt er åbenbart ikke helt så godt, som det ser ud til. I hvert fald fortæller Emilys mand hende i en sms, at han vil skilles. Emily aner ikke, hvordan hun skal komme videre i livet uden sin mand. Hun spekulerer på, hvordan hun skal klare sig økonomisk, for hun har kun den smule indkomst, hun får ud af at være klummeskribent for en engelsk avis. Hun taler ikke særlig godt italiensk, så kan hun i det hele taget få et arbejde, så hun kan forsørge sig selv og børnene?

Som dagene går, går det op for Emily, at hverdagen egentlig ikke forandrer sig særlig meget. Hun tænker på, at hendes mand jo alligevel plejer at være bortrejst det meste af tiden i forbindelse med sit arbejde. Så når alt kommer til alt, er Emily allerede vant til at klare børnene, huset og dagligdagen på egen hånd.

Og vi ved jo alle, at når én dør lukkes, er der en ny, der springer op.

Villa Serenas hemmelighed er en skøn, romantisk og stemningsfuld historie. Tonen er let og humoristisk, og personskildringerne farverige og rammende. Siderne vender næsten sig selv i denne dejlige og hyggelige feel good-roman.

Jeg har tidligere anmeldt To uger i Toscana af Domenica de Rosa.

Læs mere om Villa Serenas hemmelighed hos Gads Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *