Læst i juni 2020

laestijuni2020

I løbet af juni har jeg læst de fire bøger på billedet:

Højsangen fra Palermovej af Annette Bjergfeldt er en familiekrønike med saft og kraft og en historie om jagten på den helt store kærlighed. Historien om tre generationer i en stor villa er fortalt i et meget farverigt og til tider ret kontant sprog. Der er ikke lagt fingre imellem i beskrivelserne af hverken mennesker eller dyr. Fortællingen er både sprudlende, tragikomisk og magisk.

Når violerne blomstrer af Sarah Jio er en kærlighedshistorie fortalt i to tidsspor. Det er en historie fuld af romantik, hjertesorg og hemmeligheder. Jeg har været godt underholdt af bogen, der er ren feelgood og oplagt ferielæsning.

Kræmmerfund og kærlighed af Ewa Klingberg er første bind i Huskvarna-serien. Det er en både romantisk og humoristisk roman. Den er skrevet i en let tone og har en høj underholdningsværdi. Bogen er et rigtig godt bud på den perfekte ferielæsning. Jeg glæder mig allerede til næste bind i serien.

Måske uskyldig af Alafair Burke er en velkomponeret og spændende krimi. Bogen indeholder nogle interessante dilemmaer, og karaktererne er markante. Jeg blev fanget af historien fra første side og har læst bogen i løbet af et par dage, fordi den var svær at lægge fra sig

Jeg har faktisk læst en bog mere i juni. Den er ikke med på listen i dag, fordi jeg ikke har anmeldt den på bloggen endnu. Det er en bog, der har givet mig behov for en pause til eftertanke efter endt læsning. Bogen gjorde dybt indtryk på mig, og jeg kunne ikke bare lægge den fra mig og gå direkte videre til en anden bog.

Anmeldelsen af bogen kommer på bloggen i morgen.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *