Højsangen fra Palermovej

hoejsangenfrapalermovej

Reklame – bog modtaget som anmeldereksemplar fra Bog&idé. Indlægget indeholder reklamelinks.

Jeg har læst Højsangen fra Palermovej af Annette Bjergfeldt.

Esther er bogens fortæller. Hun har to søstre – en storesøster og en tvillingesøster. Pigernes mor er dansk, stewardesse og clairvoyant. Faderen er en rar svensk tømrer med en stor interesse for brevduer. Mormoren, Varinka er født i Rusland og var engang den oversavede dame i et cirkus. Senere blev hun gift og fulgte med sin  romantiske og kunstinteresserede Hannibal til Danmark.

Nu bor hele familien i en stor villa på Palermovej på Amager. De er en broget flok med vidt forskellige interesser og talenter. Der er store armbevægelser og alt andet end kedeligt i hjemmet på Palermovej.

Højsangen fra Palermovej er en familiekrønike med saft og kraft og en historie om jagten på den helt store kærlighed. Historien om de tre generationer i den store villa er fortalt i et meget farverigt og til tider ret kontant sprog. Der er ikke lagt fingre imellem i beskrivelserne af hverken mennesker eller dyr. Fortællingen er både sprudlende, tragikomisk og magisk. Faktisk er den lidt svær at sætte i bås, for den har så mange facetter, men først og fremmest er den velfortalt og meget, meget underholdende.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *