En formiddag med billedbøger og nøgleringe

Jeg havde fornøjelsen af Sanders gode selskab et par timer i formiddags.

Han var lidt småtræt, så vi lavede ikke de store armbevægelser men hyggede os stille og roligt. Vi læste bøger og hyggede med klistermærker og legede lidt med Duplo. Vi brugte også lidt tid på en større samling af nøgleringe, som nogen har efterladt her i barndomshjemmet. Den samling er Sander temmelig interesseret i for øjeblikket, og nøgleringene bliver gået igennem igen og igen.

Der skulle selvfølgelig også lige være tid til at vande lidt i haven med den lille grønne vandkande, cykle en tur på den trehjulede cykel og de andre små hyggelige ritualer, der hører med, når Sander er hjemme hos os. Vi nåede det hele.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *