Eden Rose – den smukkeste rose

edenrosedensmukkesterose

Man må heldigvis gerne gentage sig selv på sin egen blog. Det gør jeg i hvert fald.

Jeg kan nemlig ikke lade være med endnu en gang at fortælle, hvor vild jeg er med mine roser.

Jeg har ikke spor forstand på roser. Jeg kender ikke navnet på ret mange roser. Jeg synes bare, at nogle af dem er fuldstændig vidunderlige.

Min favorit er, som trofaste læsere af bloggen ved, Eden Rose. Jeg er så heldig at have to store, kraftige  eksemplarer af slagsen, og de blomstrer helt overdådigt lige nu. Jeg kan sket ikke se mig mæt på de roser. Jeg er fuldstændig betaget af dem.

Hver gang jeg har et ærinde udenfor, må jeg lige et smut forbi roserne for at nyde dem. Jeg har også taget et utal af billeder af de roser. Jeg kan simpelt hen ikke lade være.

Som nævnt har jeg skrevet om mine roser før. Du finder et par af de gamle indlæg her og her.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Edenrosen er fantastisk! Jeg er også helt fortryllet af den. Vi har plantet to på gårdspladsen, og de blomstrer også nu. De er stadig ganske små, men fulde af tunge blomsterhoveder. Det er ren lykke! Og jeg kan godt forstå, at du går en omvej forbi roserne, når du er i haven. Det ville da være synd andet 🙂

    1. De to, jeg har nu, var bittesmå, da de blev plantet for bare nogle få år siden som erstatning for den, der desværre gik ud. Nu er de allerede kæmpestore og når op over taget på vores carport. Blomsterne er jeg for længst holdt op med at tælle, for der er et utal. Det ses slet ikke, når jeg af og til klipper nogle til en buket – jeg er jo nødt til også at nyde dem inden døre 🙂 Og du har ret – de roser er ren lykke 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *