Eden Rose

Jeg har haft sådan en smuk rose i 5-6 år. Rosens navn er Willestrup – den kaldes også Eden Rose. Jeg fik den af min yngste søn, mens han stadig boede hjemme.

Jeg var så glad for den rose. Den blev større og større og smukkere og smukkere år for år. Sidste år havde den over 90 utroligt smukke blomster i løbet af sommeren.

Nu i foråret kunne jeg så se, at det kun var en enkelt gren på rosen, der var liv i. Resten var helt tørt og dødt. Den  tilbageværende gren fik blade, og jeg tænkte, at selv om planten var kraftigt reduceret, så skulle den nok klare sig.

Sådan gik det desværre ikke. Rosen er nu definitivt gået ud. Åh, hvor er jeg ked af det. Den rose betød meget for mig.

Nu skal jeg ud og finde mig en anden af samme slags. Håber, jeg kan finde en, der er lige så smuk som den gamle.

Billedet af rosen er taget for nogle år siden.

Du vil måske også synes om

1 kommentar

  1. Hej Randi, tak for din ros på min blog! Det var dejligt at din vej faldt forbi! 🙂 Jeg blev helt rød i kinderne da jeg læste dit indlæg, for jeg har kun lige lært at hækle, men MANGE tak for rosen, det lunede. Håber vores veje krydses igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *