Eden Rose

Min Eden Rose blomstrer, og jeg kan ikke se mig mæt på den. Den første, jeg havde, gik pludselig ud for nogle år siden. Den var blevet temmelig stor og blomstrede til overflod, så det var meget ærgerligt, at den gik ud. Men en Eden Rose vil jeg ikke undvære i haven, så der måtte plantes en ny. Den er nu ved at vokse til, og jeg glæder mig meget over den.

Gem

Gem

Gem

Du vil måske også synes om

8 kommentarer

  1. Vi har jo allerede skrevet om det på Instagram 🙂 – men jeg må lige sige det igen: Den rose er fantastisk! Jeg plantede tre på vores gårdsplads sidste år, og de blomstrer også nu. De er så smukke at man helt mister vejret!

  2. Roser er så nydelige og nesten litt magisk at noe så vakkert kan komme frem av “ingenting”. Vi har så mye regn og vind hos oss langs sørvestkysten av Norge at det er vanskelig å få roser til å ha det godt og med frodig blomstring.

    1. Ja, roser er skønne, men det er de fleste blomster jo – man kan sagtens finde andre smukke blomster, der er lidt mere hårdføre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *