Leg med døden

legmeddoeden

Reklame – bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Leg med døden af Rachel Abbott. Romanen er andet bind i krimiserien om kriminalassistent Stephanie King.

En flok gamle venner og deres kærester samles til Lucas og Ninas bryllup på hans store ejendom ved kysten. Men Lucas og Nina bliver ikke gift den dag. Få timer før brylluppet skulle have fundet sted, sker der en  tragedie. Før var de ni, nu er de kun otte.

Præcis et år senere inviterer Lucas igen de samme mennesker til fest i sit hjem. Men hvad er det, de skal fejre? Gæsterne får at vide, at de skal lege en leg. Alle har en rolle at spille. Alle har hemmeligheder. Ingen kan undslippe legen. Det bliver en leg med døden.

Historien er fuld af hemmeligheder, løgne og intriger. Det er svært at vide, hvem man kan stole på. Der kommer hele tiden nye oplysninger på bordet, der kaster mistanke på snart den ene, snart den anden. Leg med døden er, efter min mening, en vellykket, spændende og virkelig udspekuleret krimi med et godt flow og et fast tag i læseren.

Jeg har tidligere anmeldt Drevet til mord, der er første bind i serien.

Læs mere om Leg med døden hos Gads Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *