Millionæren fra Singapore

millionaerenfrasingapore

Jeg har læst Millionæren fra Singapore af Kevin Kwan.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar.

Da Rachel Chu og Nicholas Young falder for hinanden i New York, ved hun ikke, at han er en af Singapores mest eftertragtede unge mænd. Men da han inviterer hende med til sin hjemby for at deltage i et bryllup, går det langsomt op for Rachel, at Nicholas muligvis er mere end bare almindeligt velhavende. Faktisk er han stinkende, stenhamrende rig, som man kun kan være det i Singapore.

Millionæren fra Singapore er første bog i Crazy Rich Asians-trilogien.

Lige i begyndelsen virkede det lidt overvældende på mig med de mange personer, der optræder i bogen, men ret hurtigt fik jeg alligevel overblik over de vigtigste navne, og jeg skulle ikke læse mange kapitler, før jeg måtte overgive mig fuldstændig.

Millionæren fra Singapore er skøn, underholdende og fornøjelig ferielæsning.  Den er simpelt hen så skør og sjov – og også temmelig romantisk. Så bliver det jo ikke meget bedre. Jeg kan slet ikke vente med at gå i gang med Den kinesiske forlovelse, der er anden bog i trilogien.

Læs mere om Millionæren fra Singapore på Politikens Forlags hjemmeside.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *