Drevet til mord

drevettilmord

Jeg har læst Drevet til mord af Rachel Abbott.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar.

Mark, der er en succesfuld fotograf, har haft det svært, siden han mistede sin kone, men da han møder Evie og forelsker sig i hende, ser alting lysere ud igen.

Evie flytter ind hos ham i hans skønne hus ved kysten. Desværre kommer hun ud for det ene uheld efter det andet. Hun kommer til skade igen og igen. Det ligner et mønster. Er det Mark, der er voldelig overfor hende? Og hvordan døde hans første kone egentlig? Spørgsmålene er mange.

Drevet til mord er en af de mest uforudsigelige historier, man kan tænke sig. Og så er den både velskrevet og virkelig, virkelig spændende. Som læser hvirvles man ind i en række begivenheder, løgne og intriger. Så snart man har læst de første par sider i bogen, sidder man i saksen – den er umulig at lægge fra sig, før man har læst den sidste linje.

Drevet til mord er første bind i en planlagt trilogi.

Læs mere om Drevet til mord på Gads Forlags hjemmeside.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *