Læst i oktober

laestioktober19

I løbet af oktober har jeg læst en stak skønne bøger.

Jeg har modtaget bøgerne som anmeldereksemplarer.

En uretfærdig tid af Gertrud Tinning er en rørende historisk roman, der tegner et billede af stærke kvinder, der ikke lader sig kue, men derimod kæmper for at skabe bedre og mere rimelige vilkår for både sig selv og andre.

En helt normal familie af Mattias Edvardsson er en virkelig fængslende og spændende roman. Bogen er ikke blot en utrolig velskrevet thriller, men også et gribende familiedrama, og det er måske i virkeligheden det sidste, der gør den så intens og medrivende.

Døden på  stranden af Ann Cleeves er en rigtig hyggekrimi. Selv om bogen selvfølgelig handler om alvorlige forbrydelser, er den skrevet, så det aldrig for alvor bliver uhyggeligt – uden at det går ud over spændingen.

Bag Facaden af Alafair Burke er en meget, meget spændende, velskrevet og interessant thriller. Den rummer mange forskellige temaer, man som læser kan fundere over.

Det tavse vidne af Elly Griffiths er femte, selvstændige bind i serien om Ruth Galloway. I vanlig stil har forfatteren krydret en god krimi med både bramfrit sprog, skøn humor og et lille strejf af romantik – lige præcis sådan skal en Ruth Galloway-krimi være.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *