Se på os nu

sepaaosnu

Jeg har læst Se på os nu af Geir Gulliksen.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar.

Hans og Ingunn har været gift i 14 år, da Hans ved et bryllup møder den væsentligt yngre Harriet, der er nybagt mor. Hans og Harriet bliver hurtigt tiltrukket af hinanden og begynder at ses. Snart er de midt i en hed affære.

Se på os nu er en fortælling om begær, forelskelse, utroskab og svigt og om frygten for at blive forladt og alene. Romanen beskriver, hvad der sker i en familie, når den slags store følelser rammer.

Det har været alt andet end kedeligt at læse Se på os nu. Romanen er både underholdende og vedkommende, og der bliver ikke stukket noget under stolen. Læseren får lov til at følge med hele vejen – også der, hvor det bliver både komisk og lidt pinligt. En rigtig god samtidsroman, der meget præcist skildrer, hvor lidt der egentlig skal til, for at rive tæppet væk under en hel familie.

Læs mere om Se på os nu på Politikens Forlags hjemmeside.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *