Noget i vandet

nogetivandet

Jeg har læst Noget i vandet af Catherine Steadman.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar.

Mark og Erin er nygifte og nyder livet og hinanden under deres bryllupsrejse til Bora Bora. Alt er godt, indtil de en dag finder noget i vandet, som de ikke kan lade være med at undersøge nærmere. Det skulle de nok ikke have gjort, for det, de finder, vender op og ned på deres liv. Frygt og usikkerhed flytter ind i deres hverdag og påvirker alt, hvad de gør.

Noget i vandet er en spændende og overraskende thriller. Handlingen tager nogle interessante drejninger undervejs, men trådene samles fint til allersidst. Romanen stiller læseren over for et stort moralsk spørgsmål i forhold til, hvad man selv ville gøre, hvis man en dag stod i samme situation som bogens hovedpersoner. Den lægger også op til overvejelser om, hvor godt man i det hele taget kender hinanden, når det kommer til stykket.

Jeg har været rigtig, rigtig godt underholdt af romanen og vil anbefale den til alle, der kan lide en spændende historie med et veldrejet plot.

Læs mere om Noget i vandet på hos Forlaget Memoris.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *