Læst i juli

laesijuli19

I juli har jeg læst en stak dejlige bøger. De er vidt forskellige men alle meget anbefalelsesværdige.

Min mor var besat af Peter Øvig er en meget stærk læseoplevelse. Peter Øvig beskriver både sin egen og moderens psykiske sygdom ærligt, råt og uden omsvøb. Man fornemmer tydeligt depressionen, angsten og afmagten.

Historie om et ægteskab af Geir Gulliksen er en meget poetisk fortælling om kærlighed og om, hvad der sker, når den hører op. En skilsmisseroman fuld af både kærlighed og smerte. Historie om et ægteskab ligner ikke nogen anden bog, jeg har læst.

Fri for allergi af Mette Bender og Søren Lange er en bog for alle, der lider af allergi. Over en million danskere mærker problemet på egen krop. Bogens gode budskab er, at man kan gøre en hel del for at lette generne ved at spise den rette kost og tage gavnlige kosttilskud.

Millionæren fra Singapore af Kevin Kwan er skøn, underholdende og fornøjelig ferielæsning. Den er simpelt hen så skør og sjov – og også temmelig romantisk. Så bliver det jo ikke meget bedre.

Den kinesiske forlovelse af Kevin Kwan fortsætter, hvor Millionæren fra Singapore slap. Rigdommene, ødselheden, intrigerne, ekstravagancen og grådigheden når nye højder. Bogen er et overflødighedshorn af beskrivelser af stinkende rige, excentriske mennesker og deres vanvittige livsstil. Det er ikke mådehold, der præger billedet. At læse Den kinesiske forlovelse er som at læse et eventyr. Det er en historie, der er vild og vanvittig og langt ude – og så er den skøn, sjov og helt utroligt underholdende.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *