Den kinesiske forlovelse

 

denkinesiskefolovelse

Jeg har læst Den kinesiske forlovelse af Kevin Kwan.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar.

I den kinesiske forlovelse følger vi igen det sympatiske par Rachel Chu og Nicholas Yong, som vi lærte at kende i første bog i Crazy Rich Asians-trilogien.

Rachel og Nick skal giftes. Nick er ligeglad med, at brylluppet kommer til at betyde, at han må vinke farvel til muligheden for at arve en af Asiens største formuer. Rachel går heller ikke op i de svimlende rigdomme, men er til gengæld ked af, at hendes far, som hun aldrig har kendt,  heller ikke kan være ved hendes side på en af de største dage i hendes liv – brylluppet med hendes livs store kærlighed.

Da Rachel pludselig ved et tilfælde finder ud af, hvem hendes far er, vender det op og ned på hele hendes verden.

Den kinesiske forlovelse fortsætter, hvor Millionæren fra Singapore slap. Rigdommene, ødselheden, intrigerne, ekstravagancen og grådigheden når nye højder. Bogen er et overflødighedshorn af pragtfulde beskrivelser af stinkende rige, excentriske mennesker og deres dekadente livsstil. Det er ikke mådehold, der præger billedet. At læse Den kinesiske forlovelse er som at læse et eventyr. Det er en historie, der er vild og vanvittig og langt ude – og så er den skøn, sjov og helt utroligt underholdende.

Det varer ikke længe, før jeg kaster mig over den sidste bog i trilogien. Den hedder Rige menneskers problemer. Jeg glæder mig til at læse den, men jeg tror, at jeg er nødt til at læse en enkelt bog i en anden genre først – bare for at bevare jordforbindelsen.

Jeg har tidligere omtalt trilogiens første bind Millionæren fra Singapore.

Læs mere om Den kinesiske forlovelse på Politikens Forlags hjemmeside

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Jeg ville egentlig have troet at den bogserie var for overdreven til at man kunne lide den, men måske den skal have en chance 🙂

  2. Jamen den er også virkelig langt ude, men den er også rigtig sjov – afslappende ferielæsning 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *