Fri for allergi

friforallergi

Jeg har gennemlæst Fri for allergi af Mette Bender & Søren Lange.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar.

Fri for allergi er en bog for alle, der lider af allergi. Over en million danskere mærker problemet på egen krop. Bogens gode budskab er, at man kan gøre en hel del for at lette generne ved at spise den rette kost og tage gavnlige kosttilskud.

I Fri for allergi samles ældgammel viden og ny forskning på området. Bogen giver overblik over hvilke fødevarer, der styrker immunforsvar, tarme og binyrer, så der er mindre risiko for allergiske symptomer.

Bogen giver anvisning på en syv-dages allergikur, hvor kroppen afgiftes og immunforsvaret får ro. Der er kostplaner og inspirerende opskrifter til alle ugens måltider, men man kan også vælge selv at sammensætte ugens madplan ved hjælp af en positivliste over fødevarer.

Bogen rummer desuden en lang række gode råd om allergidæmpende mad, gavnlige kosttilskud, akupressur, naturligt antihistamin  og  potente planter. Alt sammen naturlige, genopbyggende midler på vejen mod et liv med mindre allergi.

Jeg har læst bogen med meget stor interesse. Jeg har selv været multiallergiker hele livet og har især problemer med eksem. Jeg har i årenes løb tilegnet mig en del viden om allergi, men alligevel har Fri for allergi givet mig masser af ny viden og nye tips, jeg kan bruge i kampen mod eksem og allergi. Bogen er simpelt hen en guldgrube af nyttig viden og gode tips til en hverdag med mindre allergi.

Læs mere om Fri for allergi på Gyldendals hjemmeside.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *