Læst i Oktober

laestioktober

Bøgerne, der omtales i indlægget, er modtaget som anmeldereksemplarer.

Mit helbred har drillet i den senere tid. Så jeg har holdt lav profil og aflyst stort set alt, hvad jeg havde planlagt i oktober måned. Men man siger jo, at der ikke er noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Det gælder også her.

Jeg har nemlig haft tid til at læse en god stak bøger i løbet af måneden. Og det skal man ikke kimse ad. Det er altid skønt at fordybe sig i en bog, og når man ikke har det så godt, er det dejligt at flygte ind i bogens univers og glemme problemerne for en stund.

Jeg har været glad for at læse alle bøgerne i stakken.

Mit lykkelige land af Grevinde Aleksandra i samarbejde med Rikke Hyldgaard er en kærlighedserklæring til Danmark og en personlig beretning om at blive en lykkelig dansker.

Huset på klippen af Elly Griffiths er tredie bog i serien om Ruth Gsalloway – en vellykket og veloplagt krimi krydret med skæv humor.

Rub og stub – over stok og sten af Ole Stephensen er en underholdende perlerække af erindringer og anekdoter fra forfatterens liv og karriere – det hele fortalt i en munter og venlig tone.

Klæbehjerne af Troels W. Kjær i samarbejde med Anne Mette Futtrup  indeholder tests, så du kan se, hvordan det står til med din hukommelse. Der er desuden træningsprogrammer på tre forskellige niveauer, hvor du lærer teknikker og metoder til at blive bedre til at huske.

På afveje af Linda Castiillo er niende bog i serien om politichef Kate Burkholder, der har rødder i amishsamfundet.

Solo af Jesper Stein er sjette bog i serien med Axel Steen som hovedperson. Det er en hæsblæsende og hårdkogt krimi – sådan en man læser med tilbageholdt åndedræt og næsten ikke kan lægge fra sig.

Folkets Skønhed af Merete Pryds Helle er en slægtsroman baseret på forfatterens egen familiehistorie. Det er en af den slags bøger, der går lige i hjertet og mejsler sig ind i hukommelsen.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *