Lad mig berette alt

ladmigberettealt

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Lad mig berette alt af  Caroline Säfstrand.

Ulrica har planlagt at holde ferie på Hven. Hendes mor har altid haft et kompliceret forhold til Hven og har pålagt Ulrica at holde sig væk fra øen. Men nu trodser hun sin mors ønske og har lejet et lille hus på øen. Ulrica vil samtidig bruge sin ferie på at forsøge at give sin voksne søn lidt plads. Han er lige flyttet hjemmefra, og hun savner ham. Hun er bevidst om, at hun er ved at blive lige så kontrollerende over for ham, som hendes egen mor er over for hende. Og det vil hun gerne rette op på. Så hun lover sig selv at lade være med at kontakte sønnen i tide og utide, mens hun er på ferie.

Over for Ulricas feriehus bor Bea. Hendes mand har forladt hende, og hun har svært ved at komme videre. Bea prøver at bilde alle ind, at hun har det fint og lever et travlt og udadvendt liv. I virkeligheden er hun trist og meget ensom efter skilsmissen.

Ulrica og Bea trænger begge to til at komme videre i livet på en god måde. De har bare brug for et lille skub i den rigtige retning.

Lad mig berette alt er en dejlig roman, der emmer af varme, atmosfære og sommerstemning. Den er fuld af beskrivelser af smuk natur og sympatiske mennesker, der vil hinanden det bedste. Jeg har nydt at læse bogen, der er ren feel good. En dejlig historie om hemmeligheder, venskaber og nye begyndelser.

Jeg har tidligere anmeldt Villa Havbrise,  Klubben for Lykkelige Slutninger og Vingården for vilde drømme og Sandheden om havets døtre af Caroline Säfstrand her på bloggen.

Læs mere om Lad mig berette alt hos Alpha.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *