Satans sommer

satanssommer

Reklame – bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Satans sommer af Kim Faber & Janni Pedersen.

Satans sommer er andet selvstændige bind i krimiserien om Martin Juncker og Signe Kristiansen.

Politikommisær Martin Juncker opholder sig stadigvæk i sit barndomshjem i Sandsted. Under efterforskningen af drabet på en lokal advokat bliver Juncker konfronteret med noget, der har forbindelse til hans egen fortid.

Junckers kone Charlotte har i sin egenskab af journalist modtaget et anonymt tip, der antyder, at terrorangrebet i København kunne have været afværget. Nogle lækkede e-mails afslører, at Forsvarets Efterretningstjeneste formentlig kendte til terrorplanerne men ikke greb ind.

Charlotte opsøger Juncker, der efterforskede sagen, og spørger, hvor meget han vidste. Juncker afviser ethvert kendskab til påstandene.

Charlotte kontakter derefter Junckers gamle makker Signe. Hun står midt i et sandt kaos i sit privatliv, men kan alligevel ikke nære sig for at kaste sig ud i et risikabelt samarbejde med Charlotte. Hun er nemlig i gang med efterforskningen af en drabssag, der måske kan vise sig at have forbindelse til terrorsagen.

Lige siden, jeg læste sidste linje i Vinterland, har jeg glædet mig til næste bind i serien. Og jeg skal da lige love for, at der var noget at glæde sig til. Satans sommer er en meget, meget vellykket og helstøbt krimi. Der er spænding og højt tempo hele vejen igennem samtidig med, at man som læser får lov til at lære både Signe og Juncker bedre at kende. De er begge to fulde af hemmeligheder. Jeg er begejstret for Satans sommer og glæder mig allerede til at læse mere af samme skuffe.

Jeg har tidligere anmeldt Vinterland, der er første bind i serien.

Læs mere om Satans sommer hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *